|

kış ağaçları

Çok da yazacak şeyim yok bu postla ilgili, sadece sevdiğim, beğendiğim ağaçları paylaşayım dedim. Özellikle bu sene New York ziyaretinden sonra, ağaç dallarına ve yapraksız formlarına (sanki yeşil halleri birbirinin aynı da, yapraklar gidince iç yüzleri meydana çıkıyor gibi) olan hayranlığım algıda seçiciliğimde tavan yaptırdı. O kadar ki, tam olarak sapıttım, her yerde kendimi o kuru dalların şeklini incelerken buluyorum. Bahar gelip de çiçekleri görünce unuturum artık biraz biraz :)

Buraya kadar olan fotoğraflar New York un bilumum park bahçe ve mesire yerlerinde (Cental Park West & East, Fort Tryon Park, Columbia Universitesi kampüsü) çekildi, daha sonra kendi çapımda bir New York yazı dizisi de yazacağım, izlenimlerimle beraber. Maksat unutmayayım. Bir de bunlar var kış ağaçları demişken, Christmas haftası olmasından mütevellit ışıkla giydirilmiş kış ağaçları :)

(anlayana not :) artık doğru düzgün makine alma zamanı geldi sayın cep telefonu sahibi canımın içi, oldun sen)

Bu da caaanım Ankara’mın salkım söğütüdür, amma heybetli ağaçmış (Melih’in gözünden kaçmış sanırım bi şekilde), benim tayfa yamacında minik kaldı :)

Bu da Walker Evans’ın bir karesi, te 1940 ların Amerikasından. Ağaçlar dikkatimi çekti, Tim Burton filmlerinden fırlamış gibi değil mi, her an bir çılgınlık yapacaklarmış gibi, gayet fantastik ♥

evans24

Bol dallı budaklı hafta sonları !


|


Yorumlar(1)

  1. mine oskay
    Reply

    salkım söğüdü kızım da çok sever babası öğretmiş araba geçerken bile görür tanır… bunu görse bayılır hakkaten çok heybetli ağaçmış..

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.