|

ceketleri çıkarın dolaplardan

Ceket: Only
Bluz : Koton
Ayakkabı : Shoes and More
Çanta : Can Dost Hediyesi
Pantolon : Zara
Gözlük : BeYu

Editör’ün Notu – Bahar: Sonbaharda en kurtarıcı parçalar şüphesiz ceketler ve trençkotlardır. İş yerleri sıcak, dışarısı serin olunca hastalanmadan sonbaharı atlatabiliriz böylece. Ceket – t-shirt ikilisi hava değişimlerinden etkilenmememizi sağlarken kombinde bütünlük oluşturur. Ceket içerisinde desenli veya basic t-shirtler tercih edilebilir. Geçen sene Koton tarafından üretilen ‘Türkan Şoray’ koleksyonundan bir parça bu iş için doğru bir seçim gibi görünüyor.
Haki yeşil ve bordo sonbaharı hatırlatan ve birbirlerini çok güzel tamamlayan renklerdir. Birden fazla farklı renk kullanıyorsak kombinimizde, detaylarda da renk bütünlüğünü sağladığımızda, karmaşıklıktan kurtularak, şık bir görüntü yakalayabiliriz.

Editörün Notu: Mürdüm ve bordo tonlarını kullanırken risksiz olsun diye beyaz ya da krem tonlarıyla kombinlemek yerine en iyi kontrastı olan haki yeşil tonlarını deneyin. Bugünkü kombinimizde bu iki kontrast renk en iyi şekilde kombinlenirken ceketin içine giyilen desenli t-shirt görüntüye canlılık katıyor. Her zaman söylediğimiz gibi şıklığı en çok detaylarda yakalamayı seviyoruz. Ceketin tonuyla uyumlu gözlük, pantolon ve ayakkabının tonlarında portföy görüntüde bütünlük sağlıyor.

This post is also available in: İngilizce


|