|

vahşi yaşamın içinde :)

Gömlek : Stradivarius
Etek : Stradivarius
Clutch : H&M
Ayakkabı: Koton

Editörün Notu: Kuru kafa detayı son birkaç sezondur oldukça revaçta bir figurken nedense akılda hep daha çok rock stili olarak kalıyor. Bu kısmen doğru, eğer kurukafa detayını daha çok metal aksesuarlarla ve biker botlarıyla kullanırsanız rocker stilini yakalarsınız. Bugünkü postumuzda ise daha ilham verici bir kombin yapılmış. Uçuk pembe tonlarındaki gömlek kurukafa detayı ile hem trendleri yakalarken hem de daha sofistike bir görüntü yakalıyor. Bir arada kullanıldığı koton kumaşlı etek ise çok daha lady tarzı görünüp ince topuklu ayakkabılar ve clutch ile tamamlanıp, kurukafa stilinin aslında “lady look” bir kombinde de harika durbileceğini gösteriyor.

Editör’ün Notu – Bahar: Tamam biliyoruz, Ankara’ya kış çoktan geldi ve biz tabiri caizse dışarıda donuyoruz. Peki o zaman bu tiril tiril post nereden çıktı diyebilirsiniz. Aslında sonbaharın son ılık günlerinden kalma bir post ama onu bir kenara fırlatıp atmak içimizden gelmedi.
Kurukafalar son zamanlarda moda dünyasında bir hayli popüler. Babetlerde, yüksek topuklularda, pantolonlarda ve üstlerde sıkça kullanılıyorlar. Kurukafa detayları bize genellikle rock’n roll veya metal müzik tarzını hatırlatır ve onlarla sevimli ve şık olabileceğimizi pek düşünmeyiz. Fakat kurukafa detaylarını stiletto, mini etek ve portföy çanta gibi daha kadınsı parçalarla kombinlediğimiz zaman şık olabileceğimiz gibi biraz yaramaz bir görüntü de yakalayabiliriz.

This post is also available in: İngilizce


|