|

Puantiyeli Gece

Editör’ün Notu – Bahar: Bu blog işine atılmadan önce fotoğrafın f’sinden anlamazdım. Bu nedenle çevremdekilere ciddi eziyetler çektirmişliğim de vardır – bütün balayı fotoğraflarının ortasından geçen fotoğraf makinesinin dev ipi veya toplu çekim yapmak isterken kimsenin fotoğrafta görünmemesi gibi :)

Neyse ki style4work sayesinde her ne kadar hala çekmeyi başaramıyor olsam da, fotoğraf çekimi hakkında birkaç şey öğrendim. Bunların başında çekimin yapılması gereken saat dilimi geliyor. En doğal ve güzel fotoğraflar öğleden sonra özellikle güneşin batışından hemen önceki zaman diliminde oluyor. Fakat gün içerisinde çok yoğun olduğumuz günler bu saat dilimini kaçırabiliyoruz. Yine öyle akşama kalan bir post var bugün blogda. Daha önce hiç akşam yaptığımız çekimleri yayınlamamıştık. Bu sefer bir değişiklik yapalım dedik. Yüze düşen birkaç gölgenin ve çok belirgin siyah renklerin dışında, aslında çok da fena olmadı, öyle değil mi?

Gelelim günün kombinine… Yuvarlak yaka kazakları, rengarenk gömlek yakalarıyla hareketlendirmeyi denemediyseniz, şiddetle denemenizi tavsiye ederim. Görüntünüzün baştan aşağı değiştiğini göreceksiniz. Bugünkü kombinde, siyah, iri puantiyeli kazak içerisinde, sarı gömlek yakası kullanılarak, görünüme kolejli kız havası katılmış. Siyah kloş kesim etek ve tepeden toplanmış dağınık saç şekli de bu havayı destekliyor. E tabii artık bir kolejli kız olamayacak kadar büyüdüğümüze göre, yüksek topuk botlar, deri etek ve zımba detaylı bileklik kullanmamızda bir sorun yok diye düşünüyorum :) Her zaman üzerine basarak söylediğimiz gibi, şıklığı detaylarda yakalamak görüntüye bütünlük katar. Deri etek, zımbalı deri bileklik ve kabandaki deri detaylarını bir arada kullanmak gibi mesela. Veya, küpe, bileklik ve çantadaki altın rengi detayı gibi.






Gömlek: Koton
Kazak: Benetton
Etek: Terkos Pasajı (İstanbul)
Botlar: Milla by Trendyol
Kaban: Twist (Şimdi indirimde !!)
Küpe: Koton
Bileklik: Sokak satıcısından :)
Çanta: Guess

This post is also available in: İngilizce


|