|

bütün kızlar toplandık – 2.bölüm

Seda
Gömlek: Fabrika
Ceket: Fabrika
Pantolon: H&M
Ear cuff: H&M
Çanta: Bershka
Botlar: Vince Camuto

Bahar
Elbise: Twist
Hırka: Batik
Ayakkabı: Shoes and More
Çanta: Vintage
Küpe: Koton
Kemer: H&M

Yonca
Elbise: Asos
Kemer: MaxMara (Vintage)
Ayakkabı: Divarese
Çanta: Ece Sukan

Erinç
Elbise : Vekem
Kemer : Mango
Çizme: Nine West
Çanta: aliexpress.com

Editor’ün Notu – Bahar: Bildiğiniz gibi, Burçay’la son postumuz adı altında bir post yayınlamıştık ve ben de yoğun duygularıma hakim olamadığımdan kendimce hüzünlü bir yazı yazmıştım. Amma velakin ne bizim Burçay’dan vazgeçmeye niyetimiz var ne de onun bizden :) Bu nedenle, şirketten ayrılacağı son güne kadar – ki o gün bu gündür malesef :( beraber geçirdiğimiz her dakikayı mükemmel hatıralar olarak beynimize kazıyalım ve geleceğe rengarenk, kocaman gülümsemeli anılar bırakalım istedik. Böylece daha önce de benzerini yayınladığımız, Girlz United (Bütün kızlar toplandık…) postunun 2. sini sizler için hazırladık.

Her ne kadar fotoğraflar konsept gereği siyah-beyaz olsa da, bizim Burçay’la paylaştığımız her an rengarenk, her saniyesi enerji dolu…5 sene boyunca yüzünü bir kere bile asık görmediğim, yüzünden eksik etmediği kocaman gülümsemesini hiç kaybetmesini istemediğim, yöneticisi olduğu grubu içten içe kıskandığım ve bir gün benim de yöneticim olmasını deli gibi istediğim, en azından bu blogda beraber çalışmış olabilmenin haklı gururunu yaşadığım, yüzü güzel, kalbi güzel insan, Burçay. Bizim seni bırakmaya hiç niyetimiz yok. Buralara yolun düştüğü her an bir fotoğraf karesi için peşinde olacağız :)

Bu arada, Onur’un katkılarıyla hazırlanan ve çekim arkası görüntülerimizden oluşan, Style4Work nam-ı diğer Burçay’ın Çilesi :) isimli ilk videomuzu izlemeyi unutmayın :) İyi Eğlenceler :)

Editörün Notu: İlk başta aslında eğlence amaçlı başlayan blog maceramız bugün bu noktalara kadar geldi. İlk blogumuzdaki (bugunnegiysemise) ilk postlara baktığımızda aslında bugün hiç de yabana atılmayacak başarılara imza attığımız aşikar. Biz modayla ilgilenen ve güzel giyinmeyi seven kızlar olarak birgün Burçay gibi fotoğraf görüşü harika olan birinden “kızlar böyle bir site yapalım mı?” diye bir teklif aldığımızda aslında oldukça heyecanlandık fakat buralara kadar geleceğimizi binlerce takipçiye ulaşacağımızı kimi zaman çok olumlu, kimi zaman çok olumsuz eleştiriler alacağımızı hiç düşünmezdik. Amaç olarak sadece insanlara fikir vermek, işe giderken bugün ne giysem derdine girdiklerinde ilham almalarını sağlayacak bir site olsun istedik. Bugün bu kadar takipçiyle ulaştıysak sebebi bizi böyle bir fikre alıştıran, bizimle çalışmak isteyen ve ortaya bu kadar güzel kareler çıkaran Burçay’dan başka biri değildir. Bugün onunla son postumuz ama bu sitenin fotoğrafçısı olarak son postumuz. Artık fotoğraflarımızı çekmese de hiçbir şekilde bizden desteğini düşüncelerini eksiltmeyeceğinden eminiz. Aslında şu an yaptığımız işin yanı sıra bu konuda çok başarılı olduğunu ve bir insanı en çok mutlu edicek şeyin sevdiği işi yapması olduğu için bu alanda çok güzel işlere imza atıcağını düşünüyorum. Fotoğraf çekmenin en az makina kadar çeken insanın görüşü bakışı da olduğu söylenir. Burçay, içinin güzelliğini aslında bize de fazlasıyla yansıttığı için hiç kasılmadan hem bizim çok eğlendiğimiz hem de sonucu görünce daha da çok yapmak istediğimiz bir iş ortaya çıkardı.
Aslında bu bir veda notu değil sadece teşekkür diyebiliriz. Böyle bir fikir ortaya attığın için, bize bu işi yapabileceğimiz konusunda güvendiğin için ve bizi kendi güzellik algınla görebildiğin için teşekkür ederiz. İyi ki varsın ve iyi ki bizimle böyle bir iş yaptın. Mutlu ol, mutlu kal. En sevdiğin işi en güzel ve en içine sinen şekilde yap. Bizi unutma…

This post is also available in: İngilizce


|