|

Güneş, mis !

Elbise: Milla
Ayakkabı : Gelin Ayakkabısı (Markasız, El yapımı)
Portföy : Batik
Kolye : Stradivarius

Editör’ün Notu – Bahar: Yazın son demlerini yaşadığımız şu günlerde, güneşi tepemizde gördüğümüz anda yazlık kıyafetlerimize koşuyoruz. Yazdan kalma, giymeyi unuttuğumuz, tekrar giyinmek istediğimiz parçaları bir bir değerlendiriyoruz zira bu günleri çok arayacağız.
Alışılmışın aksine, lacivert-beyaz puantiyeli, bize uzak sahilleri anımsatan mini elbise, fuşya aksesuarlarla tamamlanmış. Kolyenin ve, elbisenin kemer ve omuzlarında kullanılan materyalin uyumu mükemmel. Zaten renklere söylenecek fazla bişey yok. Yazdan kalma bu günlerde içimiz açıldı, enerjiyle dolduk, daha ne olsun.

Editörün Notu: Puantiyeli elbiseler nostaljik görünümüyle yazın hem sahilde hem işte heryerde kullanabiliceğiniz modellerden. Sahilde parmak arası terliklerle kullanabiliceğiniz bu elbiseyi işte uygun aksesuarlar ve ayakkabılarla kombinleyip elegant bir görünüm elde edebilirsiniz.Lacivert üzerine beyaz puantiyeli elbiseyi renklendirmek için kullanılan fuşya rengi aksesuar çanta ve ayakkabılar bütünlük içinde iken elbisenin tek omuz modeli olması yine sezonun trendlerini hatırlatıyor.

This post is also available in: İngilizce


|