|

dantel & elbise

Editör’ün Notu – Bahar: Yepyeni yıl, umutlarımızı ve dileklerimizi de sırtlayarak sonunda geldi. Biz de sizlere mutlu, sağlıklı, aşk dolu, huzurlu ve moda ile dopdolu bir 2014 diliyoruz.

Ve evet, 2013’ün son gününde sizin için bir yeni yıl postu yayınlayamadığımız için gerçekten çok üzgünüz. Bitanecik fotoğrafçımız Burçay, yeni yıl tatili için Amerika’da olduğundan, “yılbaşında ne giyilir” postu hazırlayamadık. Bizi affetmenizi rica ediyor ve bugünkü posta geçiyorum :)

Basic – temel elbiseler edinmek, giyinmek için vakit harcamak istemediğimiz zamanlarda günümüzü kurtarır. Hele ki bu elbiseler bir yerlerinde dantel detayları barındırıyorsa, basit bir elbise olmaktan uzaklaşarak, romantik bir parçaya dönüşebilir. Kendinden desenli çoraplar, dantel detaylı parçalarla kombinlendiğinde bütünlüğün sağlanmasına destek olur. Öte yandan, renkli kabanlar, koyu renkli kombinleri canlandırmaya yardımcı olmak için biçilmiş kaftanlardır. Bu sezonun en hit trendlerinden biri, genellikle siyah-beyaz görmeye alışık olduğumuz kazayağı desenleri. Bu deseni pembe-gri renklerde kullanma fikri hiç de fena görünmüyor, öyle değil mi?

Kaban: Journey
Elbise: Koton
Çorap: Penti
Ayakkabı: Hotiç
Portföy ve Kolye: Vintage

This post is also available in: İngilizce


|