|

bu kış öne çıkanlar – kazaklar

Editör’ün notu – Bahar: Dışarıdaki hava sisli ve dondurucu soğuk olduğu zaman sıcacık kazaklardan başka birşey giymek istemeyiz. Son günlerde, kapkara bulutlar arkasına saklanan güneş, günümüzü ve ruhumuzu aydınlatmaktan çok uzak malesef.

Madem ruhumuzu güneşin sıcacık ışınlarıyla besleyemiyoruz, o zaman daha fazla neon renklere ihtiyacımız var demektir. Elektric mavisi, leopar desenli kazak ve neon turuncu küpeler enerjimizi yüksek tutmak için doğru seçimler gibi görünüyor. Bu kış sezonunun en hit moda trendlerinden birisi kesinlikle büyük – oversized kabanlar. Eğer sizin ya da ailenizden birinin (teşekkürler biricik teyzecim :)) bir yerlerde böyle bir kabanı varsa, değerlendirmek için şu an tam zamanı. Oversized kabanlar, tek başlarına kullanılabilecekleri gibi, bugünkü postta görüldüğü gibi ince bir kemerle de rahatlıkla kullanılabilirler.

Editörün Notu: Leopar deseninin çok kadınsı geldiğini düşünenlere daha çok aksesuarlarda tercih etmelerini önrerirken bu kombin bize başka bir ilham kaynağı oldu. Neon parlement mavisi rengiyle kadınsılıktan tamamen uzak ama sezonun trendini yansıtan bu kazak dar paça siyah kotla kombinlenirken kontrast renkteki turuncu küpeler kombini daha da renklendirmiş. Kareli kaşe mont yine sezonun en trend modellerinden olup tarz görüntüsüyle spor ya da şık kombinlerin en iyi tamamlayıcı parçası.

Kazak: Mango (Şimdi indirimde !!)
Küpe: Can dost hediyesi :) (YKM)
Kaban: Polo Garage
Pantolon: Zara
Bot: Asos
Çanta: Hotiç

This post is also available in: İngilizce


|