|

kareli gömlekler

Editör’ün Notu – Bahar: Erkekler, farklı tarzlarda pantolonlarla rahatlıkla kombinleyebildikleri için gömlekleri çok severler. Bu sezon, kareli gömlekler hem erkekler hem de kadınlar için öne çıkan trendlerden biri. Spor bir görüntü yaratmak için, kareli gömlekler içlerine t-shirt giyilerek kullanılabilir ve farklı tarzlarda kotlarla kombinlenebilirler.

Hatta, kullanılan kotun rengi gömleğin içerisinden seçilen soft bir renk olabilir. Son zamanlarda, tıpkı kareli gömleklerde olduğu gibi, erkekler Superga’lara da bayılıyorlar. Spor ve şık bir görüntü söz konusu olduğunda, deri detaylı şişme mont ve Superga’lar harika seçimler olmuş. Ali Mert doğru seçimlerinin içerisinde gayet iyi görünüyor, öyle değil mi?

Editörün Notu: Ekose oduncu gömlekleri bu sene sadece erkeklerin değil erkek arkadaşları ya da eşlerinin dolabından kaçıran kadınların dolaplarında da yerlerini alıyor. Bu sezon kadın erkek çok severek giyeceğimiz oduncu gömleklerinden kırmızı ve mavi olanlar en favorimiz. Bu kalın kumaşlı ekose gömlekler canlı renklerinin yanı sıra spor görünümleriyle de dikkat çekiyorlar. Bugünkü kombinimizde kırmızı ekose gömlek haki yeşil cargo pantolonla kombinlenirken krem rengi superga ayakkabılarla spor tarzı tamamlanmış. Kombinimiz bu kadar spor ve rahat olunca kaz tüyü şişme mont bu kombinin en iyi tamamlayıcısı oluyor.

Mont ve Pantolon: Zara men
Gömlek: Mudo
T-shirt: H&M
Ayakkabı: Superga
Saat: Cerrutti 1881

Editör’ün Notu – Bahar: Erkekler, farklı tarzlarda pantolonlarla rahatlıkla kombinleyebildikleri için gömlekleri çok severler. Bu sezon, kareli gömlekler hem erkekler hem de kadınlar için öne çıkan trendlerden biri. Spor bir görüntü yaratmak için, kareli gömlekler içlerine t-shirt giyilerek kullanılabilir ve farklı tarzlarda kotlarla kombinlenebilirler. Hatta, kullanılan kotun rengi gömleğin içerisinden seçilen soft bir renk olabilir. Son zamanlarda, tıpkı kareli gömleklerde olduğu gibi, erkekler Superga’lara da bayılıyorlar. Spor ve şık bir görüntü söz konusu olduğunda, deri detaylı şişme mont ve Superga’lar harika seçimler olmuş. Ali Mert doğru seçimlerinin içerisinde gayet iyi görünüyor, öyle değil mi?

Editörün Notu: Ekose oduncu gömlekleri bu sene sadece erkeklerin değil erkek arkadaşları ya da eşlerinin dolabından kaçıran kadınların dolaplarında da yerlerini alıyor. Bu sezon kadın erkek çok severek giyeceğimiz oduncu gömleklerinden kırmızı ve mavi olanlar en favorimiz. Bu kalın kumaşlı ekose gömlekler canlı renklerinin yanı sıra spor görünümleriyle de dikkat çekiyorlar. Bugünkü kombinimizde kırmızı ekose gömlek haki yeşil cargo pantolonla kombinlenirken krem rengi superga ayakkabılarla spor tarzı tamamlanmış. Kombinimiz bu kadar spor ve rahat olunca kaz tüyü şişme mont bu kombinin en iyi tamamlayıcısı oluyor.

This post is also available in: İngilizce


|