|

Smile, without a reason why…

Editör’ün Notu – Bahar: Bloğumuza kaldığımız yerden devam etme kararımızı geçen hafta şuradaki yazımda açıklamıştım. Veee, yepyeni haftaya yepyeni fotoğrafçımız Onur’la başlıyoruz.

Her sanatçı gibi, Onur’un da sanata ve fotoğraf çekimine bakışı tamamen farklı. Bakalım yeni fotoğrafçımız Onur tarafından çekilen fotoğraflarımızı da beğenecek misiniz? Ayrıca, Onur’la beraber bloğumuzda yenilenme hareketlerimiz de hızla artacak gibi görünüyor. Yonca ve ben elimizden geldiğince moda ve kombinler hakkında yazılar yazmaya devam edeceğiz. Yorumlarınız bizim için çok ama çok değerli. Esirgemeyiniz efendim :)

Gelelim bugünkü kombinimize; Seda’yı ve kendine has tarzını artık hepiniz biliyorsunuz. Farklı tarzdaki parçaları ustalıkla birleştirme yeteneğine sahiptir, Seda. Cesur kombinler yaratırken göz yormaz aksine göz doldurur. Bugünkü kombin de tam anlamıyla Seda’nın stiline uygun parçaları içeriyor. Bu sezonun öne çıkan trendlerinden olan hayvan figürleri hem çantada hem mini bluzda kullanılmış. İkisi de desenli parçalar olmasına rağmen, kombinin diğer parçaları tek renk ve sade parçalardan seçildiği için göz yormuyor. Kırmızı ve siyahın uyumu zaten tartışılmaz bir gerçek.  Kırmızı etek gerek kesimi gerekse canlı rengiyle deyim yerindeyse kombinde ışıldıyor. Aksesuar olarak seçilen parmak üstü yüzükler kombini tamamlamak için iddialı fakat çok doğru tercihler olmuş, sizce de öyle değil mi?

Bluz: H&M

Ceket:  H&M

Etek: H&M

Çorap: Calzedonia

Yüzük: H&M

Clutch: Bershka

Bootie: Vince Camuto

 

 

This post is also available in: İngilizce


|