|

Karaburun – devam

Karaburun turumuza devam edelim kaldığımız yerden…Burnun diğer tarafına, limana doğru gidiyoruz şimdi de, burası en hareketli yeri sayılır Karaburun’un, restoranlar, kafeler burda, hepsiiii burada.

Karaburun un meşhur pansiyonu ve restoranı Number One, adı üstünde bir numara kendisi. Deniz mahsülleri, balık, meze ağırlıklı, gayet de başarılı ama çok uygun fiyatlı diyemeyeceğim restoranı için. Ama te oralara gitmişken uğramak lazım :)

Akşam denizi gibi var mı ya diyorsanız, siz de bendensiniz, burası da number one ın pansiyonunun önündeki deniz işte..

O bu değilde, işte burda en beğendim kapı var, şimdilerde pansiyon olmuş, ama burada yaşamanın hayalini kurmamanın imkanı yok…

Kapıdan adım atınca işte merdivenler, aaah kendime not olsun buraya koyuyorum bütün fotoğraflarını, dönüp dönüp bakayım diye :(

Bir de narı meşhurmuş buranın, tatlı tatlı sallanıyorlar dallarda, zaten çok estetik narın kendisi sağolsun, fotoğraf da kendinden güzel oldu :)

Geceleri uyanık gezen köpekler, nerdeyse akşama kadar baygın yatıyorlar sokaklarda, gayet de yolun ortasında :) hop üstünden atlayıp yolunuza devam ediyorsunuz, kimse dönüp bakmıyor bile.

Şu hemen alttaki fotoğraftaki masada servis yapan ayakta duram adam varya dünyanın en tatlı adamı olabilir :) O restoranın sahibi (adını da hatırlasaydım mekanın iyi olacaktı ama zaten 4-5 tane yer var sahilde :p ) kendisi, ama mutlaka uğrayın giderseniz. Çocukların deniz kenarında kayalıklara düşürdüğü çatalı söylediğimizde sevinip bereket demek bu dedi, güldü :) Sabah kahvaltı için gelmiştik, inanılmaz bir şeklde yarım saat içinde oturacak yer kalmadı mekanda. Fiyatlar da gayeeet uygun :)

Aaaah yine akşam denizi…

içinde anne-kız olan kareler varya bayılıyorum onlara :)

Herkese harika haftasonları diliyorum, sevgiler…


|


Yorum eklemek ister misiniz?

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.