|

bahçeye dadanan dev örümcek

Başlığa bakıp da aldanıp okumaya devam edin diye böyle ilginç bir başlık koydum :) Sanki ziraat konulu ya da böcek bilimi konulu bir yazıymışçasına ilginç tabi benim postum da kendince. Valla bir anne olarak bıkmış ve de usanmış durumdayım şu spiderman den ve onun polyester naylon kostümünden. İnsan içine çıkamaz oldum artık çocukla. Hayır bizim gözümüz ona bu haliyle alıştı, farketmiyoruz bile artık ama geçen elma toplama girişimimizde manzara hakkaten absürddü :)

Çocukların erkekse bu süper kahramanlara, kızsa ne bileyim prenseslere, perilere falan özendiği böyle bir dönem var, sanıyorum normal ve umuyorum geçici. Cinsel kimliğin oluşmaya başladığı bir dönem olmasıyla ilgisi var belki de. Neyse fotoğrafların pek bi numarası yok, sadece komik olduğunu düşünmemden koydum bloga, itiraf ediyorum, zamana not olsun, okuyunca gülerim diye umut ediyorum gelecekte :)

Şöyle dönüş yolunda çektiğim iki Angara bozkırı fotoğrafını koymadan geçemeyeceğim, kartpostal kontenjanından yerleşsinler sayfaya:


|


Yorum eklemek ister misiniz?

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.